Luonnonkosmetiikan suosikkeja

Olen käyttänyt pääasiassa luonnonkosmetiikkaa nyt muutaman vuoden ajan ja ehtinyt siinä ajassa testailla yhtä ja toistakin merkkiä ja tuotetta. On löytynyt monia huteja mutta myös joitakin aivan loistavia tuotteita, joista ajattelin nyt kertoa. Aina kun itse harkitsen uuden tuotteen ostamista niin etsin aina ensin netistä ja blogeista tuotekokemuksia. Olen kokenut ne todella hyödyllisiksi ja yleensä teenkin ostokseni niiden pohjalta kun vertailen ja luen mikä voisi toimia itselläni. 
Aloitetaan puhdistustuotteesta. Perusputsari on helppo ostaa testailuun yleensä jo hinnankin puolesta, ja itsellä on jäänyt yksi suosikki, jota aion ostaa jatkossakin.



Evolve Fresh face facial wash on miedon tuoksuinen ja kevyt kasvojen puhdistustuote. Minulla tällä lähtee lian ja meikin lisäksi hyvin myös ripsiväri joten en ole tarvinut erillistä silmämeikin puhdistustuotetta. Viimeistään kasvovedellä lähtevät viimeisetkin ripsarin rippeet. Tuote ei myöskään kuivata eikä kiristä ihoa! Tuo matkakoko 30 ml on ollut näppärä ottaa mukaan matkoille ja tämäkin riitti käytössä muutaman kuukauden. Tämä putsari sopii normaalista rasvaiselle ihotyypille. Itselläni on pintakuiva mutta helposti tukkeutuva iho. Suosittelen ehottomasti kokeilemaan tätä!
Valitettavasti en ole ehtinyt muita Evolven tuotteita vielä testata mutta haaveilen seuraavaksi ainakin kuorinnasta, naamiosta ja seerumista. Se kolmen suosikin paketti on aina loppuunmyyty kun sitä nettikaupoista katselen.

Madara Smart Anti-Pollution Charcoal & Mud Mask on syväpuhdistava naamio jossa on aktiivihiiltä. Naamio on siis väriltään lähes mustaa mutta ei huolta, lähtee pesussa kasvoista hyvin! Tämän naamion jälkeen eron oikeasti huomaa. Iho on selvästi kirkkaampi ja puhtaampi! Plussaa siitä ettei tätä myöskään tarvitse pitää kasvoilla kuin 5-10 minuuttia. Naamio ei myöskään kuivata kuten jotkin kokeilemani mutanaamiot. Ensin muta kovettuu kasvoille ja alkaa sitten kiristää, ei tämän naamion kohdalla! Sopii kaikille ihotyypeille. Myös Madaran DETOX naamio vihreässä tuubissa on hyvä, sitä käytin ennen tätä aktiivihiilimutanaamiota. 


Schmidt's deodorantit ovat ehdottomasti parhaita luonnonkosmetiikan deodorantteja mitä olen löytänyt!  Minusta tämä on yhtä hyvä kuin perinteiset antiperspirantit, tosin en ole niitäkään käyttänyt muutamaan vuoteen. Jo ajatuskin siitä että alumiinilla tukitaan hikirauhaset puistattaa! Eiväthän ne hikirauhaset turhaan ole olemassa ja sieltä on tarjoituskin poistua kuonaa. Näillä dödöillä sitä ei kuitenkaan erityisemmin huomaa ja mikä parasta, ei myöskään haista! 😊Tuoksuja on useita ja omista käyttämistäni tähän mennessä suosikkini on Rose + vanilla. Todella naisellinen ihana tuoksu, muttei liian voimakas. 































Juice Beaty Phyto-Pigments Flawless Serum meikkivoide on tämän hetkinen ja tähän asti kokeilemistani meikkivoiteista suosikkini. Meikkivoide on tosi kevyt, oikeastaan juokseva, mutta iholle asetuu nätisti ja peittää sopivasti. Itse pidän luonnollisesta peittävyydestä ja kevyestä pohjasta. Ihon eri sävyt ja punaisuudet siis tasoittuvat muttei tule maskikerrosta kasvoille. Tämän sanotaan sopivan kaikille ihotyypeille, itse näkisin varsinkin pintakuivan, kuivan sekä normaalin ihon hyötyvän tästä koska pohjassa on öljyjä ja glyseriiniä. Itselläni on sävy Cream , joka on vaalealle iholle keltaisella pohjasävyllä. Itse en tuota keltaisuutta erota, muttei tämä ole siis punertavakaan vaan aika neutraali. Sen todella huomaa jos laittaa liian kellertävää tai punaista meikkivoidetta kasvoille. Itselläni sävy osui onneksi heti nappiin kun tilasin sen.

Olen ostanut kaikki tuotteet itse ja siksi en linkkailekaan tähän kauppoja. Googlella onneksi löytyy näitä kaikia useastakin paikasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit